top of page

Aanbod

IMG-4092.jpg
A91F582E-8879-415C-BFC4-936CC2940A17.heic

 

Sessie natuurcoaching

We gaan de natuur in en kijken wat er nodig is bij jouw vraag, probleem of thema. Als vanzelf vallen er onderdelen van de natuur op of er komen dieren op je pad. We kunnen erop vertrouwen dat er zichtbaar wordt wat er het meest nodig is voor het proces. Door mijn vragen, het werken met krachtdieren maar ook het werken met waar jij staat in je leven kunnen we aan de slag. De sessies kunnen verschillende lengtes hebben. Dit zullen we vooraf overleggen. Dit kan variëren van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur. Een hele ochtend of middag kan natuurlijk ook, de prijs hiervan is op maat.

 

Ontspanningswandeling

Bij deze wandeling zullen we ons richten op ontspanning en aanwezig zijn in het hier en nu. Het wandelen brengt rust en we kunnen ook andere methodes inzetten om tot ontspanning te komen, zoals meditatie of wandelmeditatie. Aanwezig zijn in het hier en nu begint met voelen wat er gebeurt in je lijf en hoe je ademhaling is. Zo kunnen we kijken hoe voor jou ontspanning eruit ziet en hoe je dat kan bereiken.

 

Stiltewandeling

Bij deze wandeling bespreken we eerst met welke vraag of welk thema je op pad wilt. Het tweede deel van de wandeling is in stilte. Door niet te praten komt er ruimte voor andere zintuigen. Wat hoor je om je heen, wat voel je en wat valt er opeens op. In het laatste deel van de wandeling zullen we samen kijken wat er naar voren is gekomen en welke inzichten je hier uit mee kan nemen.

bottom of page