top of page

Aanbod

IMG-4092.jpg
A91F582E-8879-415C-BFC4-936CC2940A17.heic

Cursus

Helderheid en kracht op het ritme van de seizoenen: 

natuurcoaching meets paardencoaching

Vier workshops door het jaar heen bij de wisseling van de seizoenen. We zien elkaar bij het begin van het voorjaar, de zomer, de herfst en de winter. We werken aan doelen, dromen en thema's die blokkeren. Iedereen kan zijn eigen vraag of probleem naar voren brengen om zo een stapje verder te komen. Elke cursusmiddag is anders door de seizoenen maar ook door de technieken waarmee we werken. De paarden zullen op verschillende manieren een rol spelen. Kijk voor meer informatie over de paardencoaching op: www.lefpaardencoaching.nl

Wil je vier keer werken aan wat voor jou belangrijk is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, werk, gezin of relatie? Welk thema belemmert je al een tijdje en waar wil je verder mee komen? Geef je op voor één of meerdere cursusdagen. Door de spreiding in het jaar kan je tussentijds werken aan je vraag of thema. Je krijgt zo tijd om te ervaren, te proberen en te kijken hoe jij verder komt aan de hand van wat je geleerd hebt op de cursusdag.

We werken in een klein groepje van maximaal 6 deelnemers zodat er veel ruimte is voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling.

Data:

Voorjaar op zaterdag 25 maart 2023

Zomer op zaterdag 1 juli 2023

Herfst op zaterdag 23 september 2023

Winter op zaterdag 16 december 2023

Tijd: van 13.00 tot 17.00 uur

Plaats: Moordrecht

Kosten: € 135,- per cursusdag (inclusief 21% btw voor particuliere klanten)

Inbegrepen zijn: koffie, thee, wat lekkers en op sommige cursusdagen werkbladen waarmee je thuis verder kan werken.

Klik hier om je aan te melden

Naast deze cursus is er de mogelijkheid om losse sessies natuurcoaching of ontspanings- en stiltewandelingen te boeken. Je kan kiezen uit: 

Sessie natuurcoaching

We gaan de natuur in en kijken wat er nodig is bij jouw vraag, probleem of thema. Als vanzelf vallen er onderdelen van de natuur op of er komen dieren op je pad. We kunnen erop vertrouwen dat er zichtbaar wordt wat er het meest nodig is voor het proces. Door mijn vragen, het werken met krachtdieren maar ook het werken met waar jij staat in je leven kunnen we aan de slag.

Ontspanningswandeling

Bij deze wandeling zullen we ons richten op ontspanning en aanwezig zijn in het hier en nu. Het wandelen brengt rust en we kunnen ook andere methodes inzetten om tot ontspanning te komen, zoals meditatie of wandelmeditatie. Aanwezig zijn in het hier en nu begint met voelen wat er gebeurt in je lijf en hoe je ademhaling is. Zo kunnen we kijken hoe voor jou ontspanning eruit ziet en hoe je dat kan bereiken.

Stiltewandeling

Bij deze wandeling bespreken we eerst met welke vraag of welk thema je op pad wilt. Het tweede deel van de wandeling is in stilte. Door niet te praten komt er ruimte voor andere zintuigen. Wat hoor je om je heen, wat voel je en wat valt er opeens op. In het laatste deel van de wandeling zullen we samen kijken wat er naar voren is gekomen en welke inzichten je hier uit mee kan nemen.

bottom of page